sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusta

Juhannuksen taikaa
oli ilmassa.
Siis tarkemmin sanottuna vesisadetta.

Meidän porukan juhannus meni Kaupassa. Emäntä sanoi jo kauan sitten, että juhannuksena on Kaupan huoltotauko, kun on kolme päivää "lomaa". Mutta ei se minua haitannut, Kauppaan on aina kiva mennä ja varsinkin juhannuksena, kun koko "lauma" oli kasassa. 

Juhannusaaton aamulla kävimme Emännän kanssa Hakaniemen torilla - voi hyvä tavaton, mikä vilske siellä kävi! Silloin aamupäivällä sää oli vielä hieno, jopa vähän lämmintä ja aurinko paistoi. 

Iltapäivällä kolmen jälkeen lähdimme kotiin ja vettä satoi kuin aisaa! Ja vesisadetta riittikin koko loppupäiväksi.
Onneksi olen vesikoira enkä ole vesisateesta moksiskaan.

 Ja mitä me sitten Kaupassa teimme:
No - Isäntä laittoi uuden maton ns. sosiaalitilan lattiaan. Testasin mattoa ja hyväksi havaitsin. Avustin myös maton mittaamisessa ja leikkaamisessa. Uudet myyntipöydät hiottiin ja öljyttiin. 


Talouspaperirulla mitattiin, onko siinä todellakin niin paljon paperia kuin etiketissä luvataan.
Samalla testattiin myös repeäisyvoima.


 Välillä Isäntä myös ehti leikkimään kanssani.Ja tuo kummallinen muriseva mötikkä - Emäntä sanoi, että se on naksujen työstökone. Mutta luulen, että Emäntä hömpötti minua. Olenhan nähnyt tuon mötikän jo monta kertaa työn touhussa, sekä kotona että Kaupassa.  Mutta aina siinä on kyllä naksuja ympärillä - hmmm - ehkä mötikkä sittenkin liittyy jotenkin naksuihin.....


Kaupan Taiteellis-kulturellinen Johtaja
tärkeässä työssään.Nyt perhoset koristavat
vessan ovea.
Kyllä oli Taiteellis-kulturellisella Johtajalla pähkäilyä, millaiset koristeet vessan oveen pitäisi laittaa. Kun kuulemma näistä koristeista pitäisi tulla hyvä mieli!


Ja onhan se selvää, että kun jouduin kolmena päivänä vahtimaan ja valvomaan tätä huoltotauon työn tekemistä, niin olin kyllä tosi poikki! Useaan otteeseen katselin silmäluomieni sisäpintoja.

Tällaiselle pienelle koiranpennulle kuten minä, aivan liian iso homma ja liian iso vastuu!


Vaik viime kädessä on sanottava, että hauskaa oli ja valmista tuli!
Emäntä ja Isäntä olivat tosi tyytyväisiä ja iloisia sunnuntaina iltapäivällä kun lähdimme kotiin.

Meillä oli tarkoitus mennä sunnuntaina vielä iltapäivällä Koirametsään, mutta sade vesitti suunnittelmamme. Niinpä vietimme sunnuntain loppupäivän kotosalla. Nukuttiin. Syötiin. Leikittiin. Ja pissattiin lattialle. Näin ei lopu Kotiväeltä hommat!

Taas alkaa uusi viikko, katsotaan mitä se tuo tullessaan. Ainakin tiistaina menen käymään Kaupassa Emännän kanssa. Ja kuulemma pääsen sellaiseen kyläpaikkaan tiistaina, jossa on jotain otuksia - ei koiria, vaan kissoja. Jänskättää jo etukäteen.

Hyvää viikkoa kaikille!
Wuh ja mur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti