sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Vähän taas työasioita

Elämä on yhtä työtä. Huh huh. Aina saa raataa. Onks teillä muillakin näin?
Vaikka on ollut kyllä kivojakin päiviä!

Meillä oli Kaupassa kiva likka - kuten tamperelaiset sanoo.
Emma oli sellainen TET-tyttö.
TET on lyhenne, se oli jotain "Terveesti elämän turuilla"
vai oliko se jotain "Terve eläkeläis tutut"

No, anyway, Emma oli meillä kaksi viikkoa töissä ja kuten alla olevasta kuvasta näkyy, Emma tais ihan tykätä olla meillä. 
Emma kyllä teki muitakin töitä kuin virkkasi pipoja, mm. siivosi, järjesti hyllyjä, leimasi paperipusseja ja kaikenlaisia hommia, mitä nyt Kaupassa on.


Yhtenä päivänä meidän firman Taiteellis-kulturellinen johtaja vei meidät, siis Emman ja minut,  kuvauskeikalle. 

Meillä oli kaks kassia kuvattavia lankoja. Oli käsittämättömän hieno päivä, aurinko paistoi ja lämpötila oli melkein kaksikymmentä astetta - vaikka oli jo syyskuun loppupuoli. 

Emma avusti kuvauksissa. Emman tehtävänä oli laittaa langat kauniisiin kekoihin ja näitä lankakekoja Emäntä sitten kuvasi. Kun Emäntä kuvasi, Emma vietti aikaa minun kanssani. No sehän passasi!Ja mikä parasta, Emma ymmärsi meitä koiria! Onhan Emmalla itselläänkin koira, Turre. Kuulin paljon hauskoja juttuja Turresta - meillä on Turren kanssa paljon yhteistä. 

Emme me siis ihan vaan maanneet siellä rannalla, teimme me töitäkin, kuten alla on todistettu.


Minäkin yritin poseerata, sellaiseen tiiättekö tän televisio-ohjelman sen Huippumalli metsässä vai mikä se nyt olikaan -fiiliksissä.

(Ai niin, en ole muuten muistanut kertoa tätä televisiojuttua! No, kuten tiedätte Emännällä ja Isännällä ei ole kotona televisiota. Ja kun sitten ekan kerran näin television elävän kuvan, niin kyllä minä sitä ihmettelin. Ja oikeasti myös pelästyin. Naulitsin silmät televisioon ja varmuuden vuoksi muutaman kerran haukahdin, kun se oli niin kummallinen asia se liikkuva ja puhuva toosa. Nyt olen jo vähän televisioon tottunut, kun sitä aina silloin tällöin jossain kyläpaikassa näkee)

Eiks tullut aika hyvä otos! Vähän sellainen kaino ilme, jalat kauniisti ristissä ja lantio vähän silleen rennosti lotjallaan sivulle. Ja silmissä se kaihoisa katse kauas loistaavan tulevaisuuteen. 


Ja näihin mallien portfolioihin kuuluu tietenkin myös lähikuva kasvoista.

Turkki on pesty Hellä Suomalainen Shampoolla, 
turkki hoidettu käsin nyppimällä ja silittelemällä
valjaat ja hihna Rukka

Emma oli meillä kaksi viikkoa, se oli tosi kivaa! Toivotimme Emännän kanssa Emmalle paljon onnea ja menestystä niin kouluun kuin muutenkin elämään. Varmaan tapaamme joskus Emman kanssa vielä. 

Töissä on myös yks muu kiva asia:
Emäntä on sisustanut minulle kivan oman kopin.
Ei oo kaikilla koirilla näin hienoa koppia. Ja vielä sisätiloissa!Huomenna on maanantai ja taas uusi viikko alkamassa. 
Katsotaan, mitä ensi viikolla tapahtuu.

Heipat kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti